اعتراف وال استریت ژورنال به پاسخ قوی موشکی ایران در برابر هر تجاوز مولوی بزرگ زاده: تا پای جان پشت رهبر و نیروهای مسلح ایستاده ایم اغتشاشات اخیر بخشی از «شناسایی با رزم» دشمن برای جنگ بزرگ‌تر بود پزشکیان: ما وارث برخی از ناترازی‌ها هستیم/ برای تابستان آینده احتمالاً برق تولیدی‌ها را قطع نخواهیم کرد قالیباف: تا منافع اقتصادی ما تضمین نشود خبری از مذاکره نیست نامه نماینده ایران به شورای امنیت درباره تهدیدات ترامپ عوامل شهادت بسیجی «امین ضیایی» دستگیر شدند دستور پزشکیان برای انتشار مشخصات جانباختگان ناآرامی‌های اخیر هشدار سخنگوی سپاه به آمریکایی‌ها: برای همه سناریوهایتان برنامه داریم خنثی‌سازی توطئه ناامنی در خراسان جنوبی شمخانی: پاسخ به اقدام نظامی آمریکا بی‌سابقه خواهد بود توضیح سخنگوی دولت درباره گرفتن خسارت حوادث اخیر از سلبریتی‌ها + جزئیات ضرب‌الاجل یک هفته‌ای عارف درباره خسارات جنگ ۱۲ روزه و حوادث اخیر پزشکیان: قدرت خرید دهک‌های یک تا هفت بهبود یافته است بررسی صلاحیت نامزد‌های انتخابات شورا کلید خورد / ۱۵ درصد داوطلبان زن هستند

رئیس جمهور: روابط ایران و قطر ممتاز و رو به گسترش است

رئیس جمهور روابط ایران و قطر را ممتاز و رو به گسترش توصیف کرد و گفت: در مسیر تفاهمات و توافقات صورت گرفته میان دو کشور، طرح احداث تونل ارتباطی میان دو کشور که در فاز مطالعاتی است، بسیار جالب توجه و حائز اهمیت است که امیدواریم در این دوره با مشارکت و همکاری مستمر، آن را به مرحله اجرا برسانیم.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۳ - ۱۱ مهر ۱۴۰۳ - 2024 October 02
کد خبر: ۲۵۹۰۷۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ دکتر مسعود پزشکیان در نشست هیات‌های عالی‌رتبه جمهوری اسلامی ایران و قطر که عصر چهارشنبه ۱۱ مهر ۱۴۰۳ در دوحه برگزار شد، با بیان اینکه تحقق طرح اتحادیه کشور‌های اسلامی موجب ایجاد زمینه‌ها و فرصت‌های بسیاری برای تبادل ظرفیت‌ها در بخش‌های اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و علمی میان دو کشور خواهد شد، افزود: در این راستا قطر از ظرفیت‌های بسیار خوبی برای نقش‌آفرینی در تحقق این طرح بسیار مهم برخوردار است.

رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنان خود به بحران‌آفرینی و تنش‌زایی رژیم صهیونیستی در منطقه اشاره کرد و گفت: این رژیم ثابت کرده در جنایت و آدمکشی هیچ حد توقفی ندارد و اقدام نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران در هدف قرار دادن اهداف نظامی و امنیتی این رژیم پاسخی به استمرار جنایات و اقدامات سبوعانه آنها بود.

شیخ تمیم بن حمد آل ثانی امیر قطر نیز در این نشست با تاکید بر روابط بسیار خوب و رو به توسعه دو کشور گفت: ایران و قطر از دیر باز روابط بسیار خوبی با یکدیگر داشته‌اند که به رغم ارتقای سطح این روابط در سال‌های اخیر، هنوز به هدف‌گذاری‌های مورد نظر میان دو کشور نرسیده‌ایم.

امیر قطر با اشاره به هماهنگی و همکاری دوجانبه و منطقه‌ای با ایران تاکید کرد: ما تلاش خواهیم کرد با تشکیل کمیسیون‌های مشترک دو کشور تعاملات و تبادلات دو کشور را به میزان هدف‌گذاری شده برسانیم.

شیخ تمیم بن حمد آل ثانی در بخش دیگری از سخنان خود به جنایات رژیم صهیونسیتی در غزه و لبنان نیز اشاره کرد و گفت: اقدام جنایتکارانه این رژیم در ترور شهید هنیه در نخستین روز آغاز به کار دولت جنابعالی نشانه مسلمی از آتش‌افروزی و هدف این رژیم برای از بین بردن تلاش‌ها در استقرار صلح و امنیت در منطقه بود. ما به توطئه‌های این رژیم به خوبی واقفیم و در عین حال برای جلوگیری از گسترش بحران و جنگ در منطقه به تلاش‌های خود ادامه خواهیم داد. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار