پزشکیان: بودجه طوری تدوین شود که محرومین بیشتر در توجه باشند انتقاد پزشکیان از پرداخت بی‌ضابطه ردیف‌های دستمزدی به مدیران ناکارآمد برآورد اولیه خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه؛ ۹۰ درصد از آسیب‌ها مربوط به شهر تهران است سپاه پاسداران: آماده پاسخ پشیمان‌کننده به هرگونه تهدید و تعرض آمریکا و اسرائیل هستیم کشف بزرگ‌ترین محموله سلاح آمریکایی در شرق ایران/ دست موساد قطع شد سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند علی‌اکبر احمدیان به دولت می‌رود سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند خراسان شمالی چهارشنبه تعطیل شد جزئیات گفت‌و‌گو‌های عارف با ۹ تن از سران کشور‌های جهان متن حکم پزشکیان برای انتصاب علی لاریجانی به دبیری شورای عالی امنیت ملی منتشر شد علی لاریجانی دبیر شورای عالی امنیت ملی شد دولت مجوز استفاده از کمک‌های بلاعوض سازمان ملل برای اتباع را صادر کرد قالیباف قانون مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی را ابلاغ کرد رئیس‌جمهور: تمامی اجزای توسعه در کشور باید منوط به تمهید تامین آب باشد

رئیس جمهور: روابط ایران و قطر ممتاز و رو به گسترش است

رئیس جمهور روابط ایران و قطر را ممتاز و رو به گسترش توصیف کرد و گفت: در مسیر تفاهمات و توافقات صورت گرفته میان دو کشور، طرح احداث تونل ارتباطی میان دو کشور که در فاز مطالعاتی است، بسیار جالب توجه و حائز اهمیت است که امیدواریم در این دوره با مشارکت و همکاری مستمر، آن را به مرحله اجرا برسانیم.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۳ - ۱۱ مهر ۱۴۰۳ - 2024 October 02
کد خبر: ۲۵۹۰۷۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ دکتر مسعود پزشکیان در نشست هیات‌های عالی‌رتبه جمهوری اسلامی ایران و قطر که عصر چهارشنبه ۱۱ مهر ۱۴۰۳ در دوحه برگزار شد، با بیان اینکه تحقق طرح اتحادیه کشور‌های اسلامی موجب ایجاد زمینه‌ها و فرصت‌های بسیاری برای تبادل ظرفیت‌ها در بخش‌های اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و علمی میان دو کشور خواهد شد، افزود: در این راستا قطر از ظرفیت‌های بسیار خوبی برای نقش‌آفرینی در تحقق این طرح بسیار مهم برخوردار است.

رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنان خود به بحران‌آفرینی و تنش‌زایی رژیم صهیونیستی در منطقه اشاره کرد و گفت: این رژیم ثابت کرده در جنایت و آدمکشی هیچ حد توقفی ندارد و اقدام نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران در هدف قرار دادن اهداف نظامی و امنیتی این رژیم پاسخی به استمرار جنایات و اقدامات سبوعانه آنها بود.

شیخ تمیم بن حمد آل ثانی امیر قطر نیز در این نشست با تاکید بر روابط بسیار خوب و رو به توسعه دو کشور گفت: ایران و قطر از دیر باز روابط بسیار خوبی با یکدیگر داشته‌اند که به رغم ارتقای سطح این روابط در سال‌های اخیر، هنوز به هدف‌گذاری‌های مورد نظر میان دو کشور نرسیده‌ایم.

امیر قطر با اشاره به هماهنگی و همکاری دوجانبه و منطقه‌ای با ایران تاکید کرد: ما تلاش خواهیم کرد با تشکیل کمیسیون‌های مشترک دو کشور تعاملات و تبادلات دو کشور را به میزان هدف‌گذاری شده برسانیم.

شیخ تمیم بن حمد آل ثانی در بخش دیگری از سخنان خود به جنایات رژیم صهیونسیتی در غزه و لبنان نیز اشاره کرد و گفت: اقدام جنایتکارانه این رژیم در ترور شهید هنیه در نخستین روز آغاز به کار دولت جنابعالی نشانه مسلمی از آتش‌افروزی و هدف این رژیم برای از بین بردن تلاش‌ها در استقرار صلح و امنیت در منطقه بود. ما به توطئه‌های این رژیم به خوبی واقفیم و در عین حال برای جلوگیری از گسترش بحران و جنگ در منطقه به تلاش‌های خود ادامه خواهیم داد. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر